NEVEZÉS MENETE

A nevezési űrlap kitöltésével, a nevezési feltételek elfogadásával és a pályázati összeg átutalásával adható be a pályázat. Ezt követően érkezik egy visszaigazoló e-mail a korábban megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megjelölt kategóriák pályázati íveit, illetve a titoktartási nyilatkozatot.

A pályázati anyag benyújtásának meghosszabbított határideje: 2019. november 30.

A nevezési díj beérkezése előtt nem áll módunkban átküldeni a pályázati íveket. Az elektronikus számlát a nevezés feltöltése után, a nevezéskor megadott e-mail címre küldjük.

A nevezés díja:

29 000 Ft + áfa

A jelentkezési díj befizetése egyúttal fedezi két fő részvételét a díjátadó gálán.

A pályázó garantálja, hogy a megadott információk tényleges és valós adatokat tartalmaznak.

A versenyt meghirdető PPH Media vállalja, hogy a pályázati íven megadott adatokat bizalmasan kezeli, azt külső félnek nem adja tovább. 

​​A versenyre való regisztráció a nevezési díj elfogadásának, megrendelésének minősül és fizetési kötelezettséget von maga után.

A nevezés díja: 29 000 Ft. + áfa. A jelentkezési díj befizetése egyúttal fedezi két fő részvételét a díjátadó gálán. Az étel és az ital közvetített szolgáltatás.

Nevezési feltételek

A versenyt meghirdető Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. vállalja, hogy a részére az Év Gyára pályázat keretében átadott információkat bizalmasan kezeli és titokban tartja.

A titoktartási kötelezettség nem vonatkozik azokra az információkra, amelyek nyilvánosak, nyilvánosságra kerültek, vagy harmadik személy számára jogszerűen hozzáférhetők, illetőleg amelyek nyilvánosságra hozatalát vagy harmadik személlyel való közlését jogszabály előírja, továbbá az információknak a kiértékelést végző Process Soltuions Kft. részére történő átadására.

A Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. vállalja, hogy a titoktartási kötelezettséget a pályázat lebonyolításában közreműködő alkalmazottaira és megbízottaira is kiterjeszti.

A pályázatokat benyújtó cég vállalja, hogy amennyiben a megpályázott kategóriában a shortlistre kerül, a helyszíni auditáció során az erre felállított szakértő csapat számára a megadott adatok hitelességét az adatok bemutatásával bizonyítja. 

A versenyre való regisztráció a nevezési díj elfogadásának, megrendelésének minősül és fizetési kötelezettséget von maga után. A befizetett nevezési díj visszafizetésére nincs lehetőség, függetlenül attól, hogy a pályázó gyáregység benyújt-e érvényes pályázati anyagot a megadott határidőig.

Alap adatok

Cégvezető/gyáregység vezető:

Kapcsolattartó

Jelölje meg, mely kategóriákban kíván indulni. Az Év Gyára 2019 díjat a zsűri csak olyan vállalatnak ítélheti oda, amely több kategóriában elindul.