Év Gyára 2021

A GyártásTrend technológiai magazin 2021-ben hetedik alkalommal hirdeti meg az Év Gyára versenyt, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit. A versenyre minden magyarországi gyártóegységgel rendelkező, bármilyen méretű cég jelentkezhet. Egy cég több gyártóegységgel is pályázhat.

A versenyre 9 kategóriában nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok. Ebben az évben is minden kategóriában külön értékeljük a kis és közepes üzemeket, gyárakat, valamint külön a nagyvállalatokat.

A kategóriákra egyenként is lehet pályázni, ám az összetett Év Gyára díjat csak az a gyáregység nyerheti el, amely több kategóriában is érvényes pályázatot nyújtott be, és legalább az egyikben kategóriagyőztes lett. Az összetett Év Gyára díjat külön osztjuk ki a 3 milliárd forint alatti és a 3–15 milliárd forint közötti KKV vállalatoknak, valamint a 15 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező nagyvállalatoknak.

Az Év Gyára verseny főtámogatója a VODAFONE

 

A verseny metódusa:

A verseny kétfordulós.

Első körben a nevezés fül alatt kell jelezni az érdeklődés szándékát, majd kitölteni az adatlapot, amelyen a megpályázandó kategóriákat is fel kell tüntetni. A kategóriákra egyenként is lehet pályázni (az egyes kategóriákról bővebb információ a kategória ikonra kattintva található), ám az összetett Év Gyára díjat csak az nyerheti el, aki több kategóriában érvényes pályázatot adott be, és legalább egyben kategóriagyőztes lett. A megpályázott kategóriák kitöltendő adatlapját a nevezési díj befizetését követően e-mailben küldjük el a pályázóknak.

A nevezés díja: 29 000 Ft + áfa

A jelentkezési díj befizetése egyúttal fedezi két fő részvételét a díjátadó gálán. Amennyiben a pandémia nem teszi lehetővé személyes díjátadást, úgy online kerül megrendezésere a gála.

A pályázati adatlapok beküldésének meghosszabbított határideje: 2021. december 10.

A pályázati adatlapok kiértékelését követően a második körben a verseny szakmai partnereként felkért, és a kérdőív kialakítását és értékelését végző Process Solutions Group szakértő csapata helyszíni validálást végez, végigjárja a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse.

Ezen eredményeket aztán az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri (lásd. zsűri menüpont) előtt prezentálja. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg.

Az Év Gyára díjat külön osztjuk ki a 3 milliárd forint alatti, 3-15 milliárd forint közötti, és 15 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek között.

A beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, az adatokhoz hozzáférő közreműködők (zsűritagok és kiértékelő szakemberek) titoktartását jogi nyilatkozat aláírásával garantáljuk!

A versenyt és az eredményeket folyamatos média megjelenések kísérik a GyártásTrend print és online felületein, a PPH Media kiadásában megjelenő Store Insider szaklapban és annak online felületén, illetve médiapartnereink felületein.