Év Gyára 2020

A GyártásTrend technológiai magazin 2020-ban hatodik alkalommal hirdeti meg az Év Gyára versenyt, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit. Az összetett, Év Gyára díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

A versenyre 9 kategóriában nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártóegység nyerheti meg, amely több kategóriában érvényes pályázatot adott be, és legalább egyben kategóriagyőztes lett.

A verseny metódusa:

A verseny kétfordulós.

Első körben a nevezés fül alatt kell jelezni az érdeklődés szándékát, majd kitölteni az adatlapot, amelyen a megpályázandó kategóriákat is fel kell tüntetni. A kategóriákra egyenként is lehet pályázni (az egyes kategóriákról bővebb információ a kategória ikonra kattintva található), ám az összetett Év Gyára díjat csak az nyerheti el, aki több kategóriában érvényes pályázatot adott be, és legalább egyben kategóriagyőztes lett. A megpályázott kategóriák kitöltendő adatlapját a nevezési díj befizetését követően e-mailben küldjük el a pályázóknak.

A nevezés díja: 29 000 Ft + áfa

A jelentkezési díj befizetése egyúttal fedezi két fő részvételét a díjátadó gálán.

A pályázati adatlapok beküldésének határideje: 2020. november 20.

A pályázati adatlapok kiértékelését követően a második körben a verseny szakmai partnereként felkért, és a kérdőív kialakítását és értékelését végző Process Solutions Group szakértő csapata helyszíni validálást végez, végigjárja a shortlistre került cégeket, hogy a kérdőíven szereplő információkat személyes dokumentációval is megerősítse.

Ezen eredményeket aztán az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri (lásd. zsűri menüpont) előtt prezentálja. A végső döntés a szakmai grémiummal történő egyeztetést követően születik meg.

Az Év Gyára díjat külön osztjuk ki a 3 milliárd forint alatti, 3-10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek között.

A beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, az adatokhoz hozzáférő közreműködők (zsűritagok és kiértékelő szakemberek) titoktartását jogi nyilatkozat aláírásával garantáljuk!

A versenyt és az eredményeket folyamatos média megjelenések kísérik a GyártásTrend print és online felületein, a PPH Media kiadásában megjelenő Store Insider szaklapban és annak online felületén, illetve médiapartnereink felületein.

A díjátadó gála tervezett időpontja: 2021. május