Az ÉV GYÁRA 2019 pályázat hivatalos eredményhirdetésére a verseny díjátadó gálaestjén kerül sor.

A 2020. március 11-i kormányrendelet alapján, mely a rendezvények megtartását is korlátozza, az Év Gyára konferencia és díjátadó gála új időpontban kerül megrendezésre. Minden új információról a rendkívüli jogrend feloldása után tájékoztatjuk résztvevőinket.

A gála időpontja: később

Helyszín: később

Tervezett program:

18:30 – érkezés és regisztráció, vendégváró falatok
19:00 – köszöntők
19:30 – ÉV GYÁRA 2019 hivatalos eredményhirdetés és díjátadó
20:30 – ültetett svédasztalos vacsora
21:30 – meglepetés műsor
Kb. 24:00 – esemény vége
 

Jegyvásárlási lehetőségek (nettó árak):
- Díjátadó gálavacsora 1 főre: 15 000 Ft

- Díjátadó gálavacsora asztal 8 főre: 100 000 Ft

A regisztrációhoz és a jegyvásárláshoz kattintson a ''Jelentkezem" gombra:

 

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.